Music Box is een onderdeel van de Funkyness Entertainment Group die al een aantal keer heeft plaatsgevonden. Deze enorme publiekstrekker is onder andere onderdeel geweest van de stadsfeesten en mosselfeesten in Middelburg: MET GROOTS SUCCES! Als organisatie kunnen wij de naam deels aanpassen aan de locatie waar het evenement plaatsvindt, zodat hier een koppeling mee gemaakt kan worden waar beide partijen profijt van hebben.
Wat houdt de Music Box in?
· 2 Podia
· Enthousiaste lokale muzikanten
· Roulerende settings
· Verschillende genres
· Jammen op niveau
 
Indien uw ruimte/locatie geschikt is om 2 podia te plaatsen kan er een avondvullend programma van minstens 3 uur geboden worden. Dit kan vrijwel binnen iedere locatie gerealiseerd worden daar er voor het 2e podium een akoestische backline geregeld kan worden wat minder ruimte in beslag neemt.
Hoe gaat het in z'n werking?
De muzikanten kunnen zich van tevoren aanmelden voor het evenement. Na de inschrijfdatum worden ze per nummer in verschillende settings geplaatst; de muzikanten rouleren dus continu waardoor er steeds bij ieder nummer een ander setting staat. Terwijl een setting op podium 1 bezig is maakt de volgende setting zich klaar op podium 2. Zij zullen hun nummer in gaan zetten op het moment dat podium 1 klaar is en visa versa. Dit maakt ons concept op deze wijze uniek!
Deze dynamische jamsession kan een thema hebben, evenals een mix van diverse genres. De songs worden veelal door de zangers/zangeressen zelf bepaald. De indeling van de setlist plus settings worden binnen de Funkyness Entertainment Group gevormd. De regie/coördinatie blijft ten uitvoering van het evenement geheel in handen van de organisatie.
Hiernaast blijft het natuurlijk een jamsession, en gaat het voornamelijk om het plezier en de gezamenlijke passie voor muziek.
Uit ervaring blijkt dat dit enerverende avonden zijn, veel gezelligheid en een grote publiekstrekker is. U heeft namelijk niet 1 band of artiest in huis; er staan meerdere muzikanten op deze avond het publiek te entertainen! Het is ook niet voor niets het paradepaardje binnen de Funkyness Entertainment Group.
 
Kortom: voor zowel de muzikanten als het publiek een muzikaal feest!

MUSIC BOX MAART 202429 MAART @ POPPODIUM DE SPOT MIDDELBURGOEFENMIDDAG FUNKYNESS MUSIC BOX 2E EDITIE MUZIEK KAZERNE VLISSINGENMUSIC BOX APRIL 2023

Rating: 0 sterren
0 stemmen